SalsaLounge info a.s. zondag. Get your masque on!

SalsaLounge info a.s. zondag. Get your masque on!
Dinsdag 21 februari 2012

Dag lieve SalsaLounger’s,

Op a.s. zondag 26 februari in Hotel Arena gaan we feesten geheel in de stijl van een Venetiaans bal. Het thema is namelijk zoals jullie al weten Masquerade. Onze hostesses zullen jullie van harte verwelkomen. En je als op tijd aanwezig bent kun je nog genieten, van de door hen met liefde gemaakte cupcakes. Omdat jullie zulke trouwe SalsaLounger’s zijn zullen ook de maskers zeer zeker niet ontbreken, maar er zijn maar een beperkt aantal maskers! Dus zorg dat je op tijd bent en je tickets hebt…

Hier alvast een voorproefje wat je kan verwachten van deze mysterieuze avond:

Passion for Salsa food
Iedereen die een lekker hapje wilt eten van 18:00-21:00 is van harte welkom. Speciaal voor jullie is er het heerlijke SalsaLounge menu. Wil je zeker zijn van een plekje, of heb je vragen? Bel dan gerust naar de receptie van Hotel Arena via 020 8502400. Om alvast in de stemming te komen zal Mr. Mike jou ook nog voorzien van Souldfood in muzikale zin: Heerlijke soulplaatjes en R&B krakers zullen de revue passeren…

Banging line-up
Ook deze keer willen wij er voor zorgen dat jullie compleet uit je dak gaan, op heerlijke sounds, waardoor je niet van de dansvloer weg te trekken bent… D-Rashid, Genairo Nvilla, Rob Manga, Mauri , Latinmaster, Fullscale, Cincity’s Yazz , Andrei Russo, Sigi, Mr Mike en MC Dirty B. zullen hun passie voor muziek met jullie delen, zodat deze banging Latin beats, zwoele R&B en Soul en sexy Latin sounds onvergetelijk worden.

Sexy Salsaworkshop
Voor onze salsa dansers, zal er natuurlijk een salsa workshop plaats vinden. Nog niet bekend met deze vurige dans? Geen probleem ook mensen die nog niet bekend zijn met deze dans zijn van harte welkom. Extremos zal er voor zorgen van 20:00-21:00, dat je deze sexy moves onder de knie krijgt, en wie weet verleid je die ene dame of heer met deze moves… Kan je nog niet genoeg krijgen? Geen probleem, Estilo Dance zal ook nog eens een passievolle salsa act neerzetten.

Zorg er voor dat je er bij bent, dan zorgen we er samen voor dat we deze Masquerade editie, naar een modern en onvergetelijk niveau tillen!

Koop hier je kaarten!

GRTZ

SalsaLounge crew


related news
comments