Aiscream
Aiscream

Land:         The Netherlands
Website:   www.aiscream.com

Dj Aiscream begon op haar 16e met draaien op schoolfeestjes, geïnspireerd door oa 2 Many DJ’s begon ze allerlei stijlen muziek te mixen; pop, funk, electro, disco, hiphop, indie en rock ('n roll)!

In 2004 begon ze bij de Winston Kingdom te Amsterdam op de vrijdagavond, waar ze al snel één van de residents werd. In hetzelfde jaar kon ze ook al aan de bak bij de beruchte studentendiscotheek Dansen bij Jansen waar ze het mixen van plaatjes echt onder de knie kreeg.

Ondertussen heeft ze al een aardig lijst van clubs, feesten en festivals waar ze vaak gedraaid heeft, favorieten zijn Mysteryland, Lowlands, Woodstock69, Paradiso, Melkweg en Jimmy Woo.

Aiscreams stijl is moeilijk te beschrijven door haar brede muzieksmaak; maar ze is een sucker voor classics in de meest uitlopende genres. Zo alles komt aan bod; als het maar dansbaar is en het de voetjes van de vloer houdt! Niemand wordt overgeslagen.
Kortom; Aiscream is een veelzijdige vrouwelijke dj met talent die niet zal stoppen voor ze iedereen aan het swingen heeft gekregen! Haar slogan luidt dan ook:
" I scream, you scream, we all scream for Aiscream!"


2 3 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z