Apster
Apster

Land:         Nederland
Website:   www.apster.nl

Abdesamad Ben Abdelouahid, beter bekend als Apster, ontwikkelde tijdens het uitgaan een passie voor housemuziek. Dit bracht hem ertoe op zijn 21ste te beginnen met het produceren van eigen tracks. Korte tijd later resulteerde dat al in zijn eerste hit ‘Junkyard dog', die nog steeds in clubs te horen is en o.a. support vergaarde van holland's finest als Laidback Luke, Marc Benjamin, Quintino en nog vele anderen.
Twee jaar later heeft hij veelbegeerde titels achter zijn naam staan waaronder club hit ‘King Selassie' en ‘Chekk', een samenwerking met maatje Joey Suki. In 2008 zullen beide tracks verschijnen op Big Boss Records van Rob Boskamp.
Daarnaast valt van deze talentvolle jongeman in 2008 nog veel te verwachten, waaronder de hit in wording ‘Bombazi' samen met JoeySuki die uitkomt op het label Sneakerz Muzik en een samenwerking met Bassjackers!
Naast produceren heeft Apster door heel Nederland laten zien dat hij ook de draaiskills goed onder de knie heeft, en wordt deze talentvolle jongen dan ook niet voor niets geboekt op onder meer feesten als Nope is Dope, Invite en ook Le Nouveau in Club Rembrandt in Eindhoven. En dan te bedenken dat dit alleen nog maar het begin is, geeft al aan wat er ons nog te wachten staat. Een tip: Houd deze jongen in de gaten!


2 3 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z