Fouradi
Fouradi

Land:         The Netherlands
Website:   www.fouradi.nl

De formatie Fouradi bestaat uit twee broers, Mohammed en Brahim Fouradi. Het kan knap genoemd worden dat ze voor muziek kozen, terwijl niemand in hun familie ervaring heeft met muziek. Ze gingen verder als de gebroeders " FOURADI". In oktober 2006 komen de heren met hun eerste single genaamd "1 ding", geproduceerd door Mitch Crown.

Dit nummer wordt een hit! Binnen een paar weken stonden de broers Fouradi in de Top 40. Zo kwamen ze binnen op nummer 32 en binnen twee weken stonden ze op nummer 11 in de Top 40. In de Single Top 100 komt de hit op nummer 8 te staan. Ook word de clip non-stop aangevraagd op de toenmalige ‘razend populaire tv-zender: ‘The Box'. In december zijn de heren te gast bij TMF-Reaction.

In mei 2007 komen ze met hun tweede single: "Flipmuziek", die wederom weer de top 40 binnenkomt. Het kan ook niet anders dan dat Mohamed en Brahim zijn genomineerd voor een TMF Pure-award in oktober 2007.

In maart 2008 komen de broers terug met een zomerhit "Een nacht met jou", welke als hoogste positie nummer 19 in de Single Top 100 bereikt, ook komt de track terecht in de Top 40! In juli 2008 komt Fouradi opnieuw met een zomersingle samen met Yes-R, getiteld "Bij je zijn", welke tot de 36e plaats in de Single Top 100 weet te komen. Hierna volgt nog een hit met Kim-Lian, genaamd ‘ Gemengde Gevoelens', welke als hoogste positie nummer 19 in de Single Top 100 kent. Op 30 januari 2009 lanceren zij hun debuut album ‘De Favoriete Schoonzoons' bij Walboomers. Het album bevat een mix van pop, urban, latin-house en club muziek. De release kent volop aandacht bij Radio, TV en pers.

In juni 2009 brengen de broers in eigen beheer de clubbanger "Gefocust" uit. De clip schieten zij in het romantische Parijs en ook deze single is superstream bij TMF.

Ook onze buren in België beginnen Fouradi op te merken. In september 2009 komt de zomersingle "Gefocust" binnen op nummer 32 in de MNM top 50. Binnen een week weet de single dankzij het stemmen van de fans in België binnen te komen op nummer 1 en heeft Fouradi ook hier geschiedenis weten te maken. Naast België zijn de twee broers ook een groot succes in Suriname. Fouradi is in de vier jaar als artiest in 2007 doorgebroken in Suriname, waar zij drie keer een onvergetelijk optreden hebben gegeven.

De broers komen op 5 maart 2010 opnieuw met knaller, "Ping" heet de nieuwe single van Fouradi. Samen met hun nieuwe platenlabel ABC-Entertainment releasen zij weer een hit. De clip van de nieuwe single is in een maand meer dan 500.000 keer


2 3 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z