Jaimie Fanatic
Jaimie Fanatic

Land:         The Netherlands
Website:   www.myspace.com/jaimiefanatic

Rechtstreeks vanuit UK is deze nieuwe muziekstroming ons land binnen “gebounced” (kenmerkend voor Fidget). De welbekende artiest Switch was hier al enige jaren mee bezig en kreeg als snel bekendheid onder de producers over de hele wereld. Herve,Trevor Loveys en Sinden sloten zich, o.a., aan bij de beste man en vormde zo de basis van deze nieuwe stroming.

In Nederland kennen wij ook een artiest die zich nu ruim 3 jaar bezig houdt met Fidget.. Jaimie Fanatic! Zijn platen worden dan ook al geruime tijd gedraaid door artiesten als Armand van Helden, Simian Mobile Disco en Crookers. In Nederland kwamen we Jaimie nog niet zo vaak tegen, vaker vloog hij naar verre landen om zijn energieke dj sets ten gehore te brengen met als toppunt, zo zegt hij zelf, Crobar Chicago. Een van Amerika’s meest bekende clubs van het moment. Maar hij draait ook al jaren in vele andere landen en grote clubs. Zo is hij een jaar lang resident geweest in een van Moskou's hipste clubs, draait hij regelmatig in Amerika, Canada, Ukraine, doet binnenkort een tour in Australie en maakt remixen voor Felix the Housecat, Bad Boy Bill en is net terug van een week studiowerk in Boston USA. Nieuwe releases van Jaimie komen uit op onder andere Mad Decent van Diplo.

Met het steeds populairder worden van Fidget in Nederland zien we Jaimie ook vaker in nederlandse clubs opduiken. Door Crookers werd hij al genoemd als de nieuwe Crookers en Armand van Helden noemde hem samen met Switch en Herve als de beste 3 producer/DJs van het moment. We mogen dan ook zeggen dat hij geniet van een unieke positie als Pionier van Fidget in Nederland.


2 3 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z