JMB
JMB

Land:         The Netherlands
Website:   dj-jmb.nl

Voor Joop heeft muziek altijd een belangrijke rol gespeeld. Opgegroeid met jazz, vooral via zijn vader. Hij maakte in de voormalige Club Caribbean en Club Ebony (El Mejor) kennis met salsa, merengue en bachata. De salsa werd uiteindelijk zijn verslaving, hij nam deel aan salsacursussen, congressen en kreeg in het buitenland (privé)lessen van de beste salsaleraren ter wereld.

In 2010 begint de door zijn vrienden tot SalsaJoop omgedoopte Joop zijn eigen salsa dansschool, SalsaFactory. Inmiddels heeft hij ook als DJ-JMB (SalsaJoop) een grote achterban opgebouwd. DJ-JMB is draait verschillende muziekstijlen: Salsa, Mambo, Bachata, Merengue, Kizomba, Latin House, R&B, Swingbeat, Slow Jams, en nog veel meer.

Hij heeft veel ervaring ondermeer als de resident DJ van Latin Thursday & de DJ-JMB Party beiden in het Holland Casino Amsterdam en draait hij op de grotere evenementen zoals Latin Village, SalsaLounge, Hotel Arena, Summer Breeze, Westergasterras, Club Latin Mix, Mirror Center Amsterdam, SalsaFactory, Cuba Libre, Wednesday Night Groove, diverse Salsa Festivals en parties door het hele land en heeft hij op evenementen met diverse bands samengewerkt, zoals onlangs met de wereldbekende New Swing Sextet.


2 3 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z