Keizer (LIVE)
Keizer (LIVE)

Land:         The Netherlands
Website:   keizer.easybookings.nl

Naast zijn herkenbare lay back stem heeft Keizer ook de gave om heel duidelijk en snel te rappen plus is hij redelijk goed in improviseren. Zo mag hij zichzelf al een aantal jaar regerende freestyle kampioen van leiden ( summerjam ) noemen en dit allemaal zonder zichzelf te hebben ingeschreven.

Keizer heeft naast zijn solo projecten ook zijn eigen groep genaamd: Black Side waar onder de rapper en producer Bombeboy en de rappers Lloydstar & Roots. In 2006 heeft Keizer zeker van zichzelf laten horen, dat alleen maar door wat losse tracks op het internet te gooien. Hij werd hij in een korte periode meteen erkent als een artiest op niveau. Zo heeft hij een videoclip geschoten met rapppers Don.G en Nino van de hiphop formatie LSD Waar o.a Rapper Lexxxus ook in verscheen, Heeft hij een bijdrage geleverd aan de eerste track en videoclip van Spec's rapper Darryl z'n mixtape en heeft hij nog een track met zanger D Love op internet staan.

Keizer's leven is niet altijd koek en ei geweest, Hij heeft een aantal keer vastgezeten, maar is inmiddels weer vrij, en klaar om de game over te nemen.


2 3 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z