Stepherd & Skinto
Stepherd & Skinto

Land:         Nederland
 Op zichzelf staand zijn Stepherd en Skinto al echte podiumbeesten, maar wanneer de twee Nouveau Riche rappers hun krachten bundelen, ontstaat er vuurwerk! Dat blijkt wel uit de combishows die zij neerzetten als support act van labelgenoot Jebroer, met wie zij door het land tourden. Zalen worden op hun kop gezet door de energie, bijzondere chemie en het aanstekelijke plezier dat Stepherd & Skinto uitstralen. Het duo presenteert inmiddels een eigen programma voor muziekzender XITE en brachten onlangs een gezamenlijke EP 'Mooiboy Fissa' uit via Nouveau Riche Music.

Skinto maakt al jaren furore in zowel de hiphopscene als het elektronische circuit met zijn aanstekelijke, energieke raps en zang met Jamaicaanse tongval. Zijn sound loopt uiteen van Dubstep, Grime en 2-Step tot Hiphop, R&B en Drum and Bass. Hij deelde de stage veelvuldig met het collectief Nebulon (waar o.a. ook NoizBoiz en Zwart Licht onderdeel van uitmaken) en bouwde een uitmuntende live reputatie op, waarin energie de rode draad vormt. Dit podiumbeest speelde voor duizenden mensen op grote festivals als Mysteryland, Appelsap en Solar, maar weet zelfs het kleinste publiek crowdsurfend achter te laten in extase.

Stepherd maakt sinds jaar en dag onderdeel uit van Nouveau Riche. Hij was onder andere te horen op het compilatie album 'Alziend Oor' en er verschenen online enkele nummers en videoclips van hem. Samen met het Nouveau Riche collectief trad hij op op verschillende grote festivals en tourde hij meerdere keren door Nederland en Belgie. Ook werkte hij samen met o.a. Kraantje Pappie en Big 2 van The Opposites. Stepherd is de 'Funk Soul Brother' van het label en maakt zowel energieke elektronische tracks met Boaz van de Beatz als soulvolle oldschool hiphop met een discogevoel.


2 3 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z