2 nieuwe stages at LatinVillage!

2 nieuwe stages at LatinVillage!
Woensdag 4 mei 2011

Staat zondag 26 juni al geblokt in jullie agenda?!

LatinVillage zal deze editie opdoemen met 6 stages en wij hebben het voorrecht om 2 splinternieuwe stages te introduceren. Bereid je voor om no - nonsens Latin, House, Hiphop, Eclectic en Brasil Beats te incasseren!

Reis met ons mee met de stijgende de lijn van het festival, te beginnen met de Raw&Live stage...

Raw&Live - Nieuw!
Dans voor je leven bij de RAW&LIVE stage. Live Hiphop acts met een cross over naar Dubstep en Fidget sets zal de muzikale invulling zijn van deze area. De muzikale baldadigheid van Zwart Licht komt aan het licht tijdens de rauwe en tevens dansbare invulling van deze stage...

Binnen een jaar is het debuutalbum Bliksemschicht in eigen beheer uitgebracht door de boys van Zwart Licht. Twee maanden later ligt de cd via TopNotch in de winkel, hiermee drukt Zwart Licht een zwarte stempel op de Nederlandse Hiphop scene! Het beheren van een gevestigde naam is een feit.

Over gevestigde namen gesproken: Lange Frans hoeven we bij lange na niet te introduceren. Zijn theatershow 'Solo' draaide op volle toeren. Solo komt hij niet op LatinVillage. Deze rasartiest komt met band de boel overnemen en je aandacht stelen!

Naast Zwart Licht en Lange Frans zullen 'Live Sound providers' Fouradi, Reverse & Adje, Jayh, Gio en Keizer en Gers Pardoel, jouw voetjes van de vloer liften!

Put on your dancin' shoes. Of het nu sneakers of stiletto's zijn, wij willen met jullie ervoor zorgen dat deze verse stage aan wordt!

Dos by D-Rashid - Nieuw!
Deze stage zal vertegenwoordigd worden door D-Rashid en zijn maten. Onze resident van LatinVillage zal naast zijn 3HRS SOLO set, met 7 acts komen. Binnenkort komt D-Rashid met een nieuwe plaat! Zijn track 'Rumble in the Jungle' is een heuse 'Latin- Floor -Filler...'

Naast D-Rashid's invulling zullen o.a. dj's GLOWINTHEDARK , Apster en Genairo NVilla jullie voorzien van een Latin Experience World!

LatinHouse
De main stage is een platform voor de grote namen in festivalland. LatinHouse zal hier de boventoon voeren. Buitenlandse acts als Chus, Jesse Garcia, Gregory, Nick & Danny Chatelain, maar ook D-Rashid en Benny Rodrigues, onze Nederlandse toppers, zullen rocken tijdens de zomerse uurtjes.

Chus' muzikale identiteit is te herkennen aan Latin invloeden en Afro tribal feeling. Hij heeft inmiddels zijn sporen verdiend door in samenwerking met David Penn en Pablo Ceballos remixen te produceren van o.a. Madonna, Enrique Iglesias en Yoko Ono. Met zijn onbetwiste sound past hij feilloos bij LatinVillage festival!

LatinEclectic
Dé stage voor de muziekliefhebber. Deze area staat voor een mix van ongepolijste Hiphop, R&B en Soul met een vleugje Latin crossover. Waaronder ook de lekkerste oldies. Onze residents Manga en SP, maar ook The PartySquad van de track 'Ik ga hard', een collabo met Reverse & Adje, Gers en Jayh, zorgen samen met jullie voor de gezelligheid. A trip back to Memory & to Future Lane it is y'all!

Isla de la Salsa
Een smeltkroes die we LatinCrossover noemen wordt bij deze stage tentoongespreid. De wortels van ons festival komen uit deze Latijns-Amerikaanse hoek. Wat kun je verwachten? Zinderende authentieke Salsa, Bachata, classy Merengue maar ook sexy Reaggaton die je hart sneller doet kloppen. De tentoonspreiders van deze 'feel-good-music' zullen o.a. dj’s Mauri en LatinMaster zijn.

BrasilBeats
LatinVillage festival is natuurlijk niet compleet zonder een Braziliaans tintje! Bij deze stage is het onvermijdelijk om stil te zitten. Schud je heupen en gooi je haar los...

Onze resident percussionist, Andrei Russo met band, dj Elroy van der Ley, dj Nilzon en meer brengen je in verleiding!


related news
comments