A Venue presenteert LatinVillage Rotterdam zaterdag 19 maart 2011

A Venue presenteert LatinVillage Rotterdam zaterdag 19 maart 2011
Donderdag 20 januari 2011

Daar waar het LatinVillage festival zich normaliter begeeft in het Amsterdamse vaarwater, gooit A-Venue Entertainment dit keer het roer om en zal op zaterdag 19 maart 2011 LatinVillage festival aanmeren in DE havenstad Rotterdam!

LatinVillage, het grootste Latin gerelateerde festival van Europa, staat voor; zwoele authentieke Latin beats, funky house sounds, zinderende dansmoves, we-ontvangen-je-met-open-armen-sfeer en sexy pappies en mammies!

Captains
In maart zullen de knopjes weer bloeien, de vogeltjes fluiten en de zonnestralen door de wolken schijnen... Captain D - Rashid zal jullie warm verwelkomen in de startblokken van de frisse Nederlandse lente! Maassilo zal een thuishaven zijn voor diegenen die zich maar al te graag begeven in tropische Latin sferen.

D-Rashid komt niet alleen! Hij neemt o.a. zijn co- captains, Nick & Danny Chatelain, Hardwell, The Flexican en Quintino mee om op 19 maart de Maassilo om te toveren tot een LATINVILLAGE-SILO!

Outfit
Trek alles uit de (kleding) kast om mee te kunnen varen op de muzikale klanken die de captains in de atmosfeer zullen afvuren.

Dresscode: Pittige outfits in navystijl, navyblue, sailor en captain look houden je binnenboord!

All aboard... LatinVillage is coming to Rotterdam!

Koop hier je kaarten.


related news
comments