Belangrijke info LatinVillage Rotterdam

Belangrijke info LatinVillage Rotterdam
Donderdag 17 maart 2011

Zaterdag is het zover! De boot richting de tropen gaat los. De laatste tickets zijn alleen online verkrijgbaar en er is een beperkt aantal kaarten aan de deur te krijgen.

Koop je kaarten hier.

Time-table
De time-table voor LatinVillage Rotterdam op zaterdag 19 maart kan je online bekijken.

Auto
Wij adviseren je om met het openbaar vervoer te komen naar LatinVillage, want er is een beperkt aantal parkeerplaatsen. Als je met de auto komt kun je in de omgeving parkeren en op 500 meter afstand zijn er nog meer parkeergelegenheden. Voor parkeren volg de borden Female Parking en P1.

Als je met de auto komt check dan de website Van A naar Beter.

Openbaar vervoer
Met het openbaar vervoer kom je het snelst bij de Maassilo. Er zijn verschillende manieren om hier te komen. Met de metro (lijn D) richting Rotterdam Centraal - Slinge uitstappen halte Maashaven. Tram 2 tussen Groene Tuin - Kromme Zandweg uitstappen halte Maashaven. Verder rijden er de hele nacht nachtbussen (B7) via de Maassilo van Rotterdam Centraal - Zuidplein - Slinge - Rhoon - Hoogvliet - Pernis - Rotterdam Centraal, uitstappen halte Maashaven.

Check je route met het openbaar vervoer op de website 9292ov. Bekijk de routebeschrijving hier.

Kluisjes
Voor je jas, tas, dansschoenen en waardevolle spullen zijn er kluisjes te huur. Als je een sleutel afhaalt, betaal je € 5,- borg. Dit bedrag, krijg je na inlevering van je sleutel, weer terug. De prijs voor het huren van een kluis is € 5,-. Je kan het kluisje natuurlijk ook delen met iemand.

Eten & drinken
Eigen consumpties mag je niet mee naar binnen nemen, deze worden bij de ingang ingenomen. Binnen zijn voldoende bars en er kan gegeten worden.

Pinnen
Het is ook mogelijk om met je pinpas munten te kopen. Het is wel raadzaam om cash mee te nemen; dit werkt het snelst.

Divers
Alles dat drijfgas bevat mag niet mee naar binnen. Deodorant, parfumflesjes en andere spuitbussen onder druk worden ingenomen bij de ingang.

De minimumleeftijd voor entree is 18 jaar. Zorg dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt.

Tot zaterdag!


related news
comments