Belangrijke info LatinVillage zaterdag 27 maart!

Belangrijke info LatinVillage zaterdag 27 maart!
Donderdag 25 maart 2010

Er zijn nog maar enkele kaarten over en de laatste zijn alleen nog te koop via onze site www.a-venue.nl !

Wij verwachten grote drukte aan de deur, dus zorg dat je op tijd bent om lange rijen te voorkomen. De deuren van LatinVillage gaan om 22:00 open.

Koop geen kaarten op Marktplaats of bij andere onofficiële verkooppunten. Deze worden voor woekerprijzen verkocht en kunnen vals zijn! Alle kaarten worden aan de deur gescanned.

Plattegrond/Time-table en routebeschijving
Check alvast waar alles te vinden is op onze plattegrond/time-table en kijk op de site voor de routebeschrijving.

Openbaar vervoer
De hele nacht zullen er nachtbussen rijden vanaf LatinVillage naar Amsterdam Centraal. Er zullen ook voldoende taxi's zijn om je weer veilig naar huis te brengen.

Check je route met het openbaar vervoer op www.9292ov.nl, en als je met de auto komt kijk dan even op www.vananaarbeter.nl.

Auto
We adviseren je om met het openbaar vervoer naar LatinVillage te komen omdat er maar een beperkt aantal parkeerplaatsen zijn. Als je met de auto komt is er de mogelijkheid om in de parkeergarage te parkeren. Bij vertrek dien je bij de betaalautomaat op de knop “Evenement” te drukken en dan kost het parkeren €10,-

Kluisjes
Voor je jas, tas, dansschoenen en waardevolle spullen zijn er kluisjes te huur. Als je je sleutel afhaalt betaal je €5,- borg. Dit bedrag krijg je, na inlevering van je sleutel, weer terug. De prijs voor de huur van het kluisje is €6,-. Je kan het kluisje natuurlijk ook delen met iemand.

Eten & Drinken
Eigen consumpties mag je niet mee naar binnen nemen, deze zullen bij de ingang worden ingenomen. Binnen zijn voldoende bars en er is een grote keuze uit verschillende eetgelegenheden.

Pinnen
Het is ook mogelijk om met PIN je munten af te rekenen. Het is wel raadzaam om cash geld mee te nemen; dit werkt het snelst.

Divers
Alles dat drijfgas bevat mag niet mee naar binnen. Deodorant, parfumflesjes en andere spuitbussen onder druk zullen worden ingenomen bij de ingang. Bij de toiletten kan je terecht voor gel en deo.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Zorg dat je een geldige legitimatie bij je hebt.

Tot zaterdag!


related news
comments