Foto's LatinVillage Rotterdam online en SalsaLounge deze zondag

Foto's LatinVillage Rotterdam online en SalsaLounge deze zondag
Dinsdag 22 maart 2011

Dank jullie wel sailor girls and guys! Met een vol schip hebben we van de eerste LatinVillage editie in de Maassilo een topfeest gemaakt. De take-off in de Rotterdamse haven was een groot succes!

Al swingend, lachend, drinkend en genietend is de avond snel voorbij gegaan. Maar je kunt nog een korte trip maken langs 'Memory Lane' en de foto's en video hier bekijken.

Om in de Latin sferen te blijven kun je nu, home sweet home, los gaan op de zwoele beats van de nieuwste LatinVillage CD: volume 8. Deze kan je aanschaffen via Bol.com of iTunes.

SalsaLounge met 5 uur soloset van D-Rashid!
Aanstaande zondag 27 maart vindt er alweer een zinderende editie van SalsaLounge plaats. De zon komt op, de vogeltjes fluiten en jij moet naar buiten! Genoeg reden om je dancing shoes aan te trekken en richting SalsaLounge te komen.

Wat niet geheel onbelangrijk is om te vermelden, is dat dit een Special Edition is! Onze resident D-Rashid zal een 5 uur soloset neerzetten!

D-Rashid draait (letterlijk en figuurlijk) al een lange tijd mee in de entertainment business. Sinds zijn 17e laat hij partypeeps de voetjes van de vloer doen. Vanwege zijn unieke combinatie van House en Zuid-Amerikaanse invloeden, waarmee SalsaLounge startte, heeft D-Rashid een standaard neergezet, die vandaag de dag ruim 13 jaar later, nog steeds populair is. Succesvolle feesten waar hij deel van uitmaakt, zoals LatinVillage en Brutal zijn hier voorbeelden van. D-Rashid's sound in niet te plaatsen in een bepaald hokje. Niet alleen de LatinHouse sound wordt vertegenwoordigd door deze rasartiest. Gewoonweg het ten gehore brengen van uplifting Housebeats is wat D-Rashid populair maakt. Het entertainen van het publiek is zijn belangrijkste drijfveer!

Binnenkort zal D-Rashid's nieuwe track Morning Glory uitkomen. Wil jij een sneak preview meepakken hiervan? Koop dan hier snel je tickets voor aanstaande zondag!

Tot zondag!


related news
comments