Gloednieuwe site voor LatinVillage en Salsalounge!

Gloednieuwe site voor LatinVillage en Salsalounge!
Donderdag 14 januari 2010

A Venue, organisator van de succesvolle latin events LatinVillage en SalsaLounge, lanceert vandaag een geheel nieuwe website. Op de goedgevulde website A Venue.nl is alle informatie te vinden over de feesten van A Venue. Uiteraard handige informatie over locaties, tickets en aanverwante zaken, maar daarnaast ook heel erg veel foto's, video's, muziek en zelfs de complete verzameling oude en nieuwe flyers! Vooruitblikken en nabeleven, dat is het motto van deze kersverse website voor de liefhebbers van latin.

A Venue bestaat inmiddels al weer 12 jaar en heeft in die tijd een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Wat meer dan een decennium geleden begon als het organiseren van kleinschalige salsa-feestjes in het Amsterdamse Cafe Madeliefje, is inmiddels uitgegroeid tot een goedgeolied bedrijf dat de succesvolste latin feesten van Nederland organiseert en daarnaast jaarlijks het grootste outdoor latin festival van Europa neerzet!

De allereerste editie van het LatinVillage festival in 2005, de eerste Salsa-Lounge feesten in de Escape, de indoor edities van LatinVillage, de maandelijkse Salsa Lounge in Hotel Arena - alles is goed gearchiveerd en dus online terug te vinden. Was je ooit op een van de events van A Venue, neem vooral een kijkje in het archief - wie weet zie je jezelf terug op één van de foto's! Daarnaast vind je op A Venue.nl ook interviews met LatinVillage artiesten en video's van spetterende latin dansshows.

Kortom, alles wat je zoekt over de feesten van A Venue is voortaan te vinden op één handige, overzichtelijke website. Bijvoorbeeld de info over de eerstvolgende LatinVillage editie...


related news
comments