Latin Village lanceert nieuwe compilatie op festival

Latin Village lanceert nieuwe compilatie op festival
Dinsdag 15 maart 2011

Het kleurrijke outdoor evenement LatinVillage werd in 2005 voor het eerst gehouden op Recreatieterrein Spaarnwoude. Inmiddels is LatinVillage het grootste Latinfestival van Europa en trekken jaarlijks duizenden Latinliefhebbers naar het festival om te genieten van authentieke Latin en moderne Latin house maar ook eclectische dance. Dit is ook precies waar LatinVillage voor staat; zwoele authentieke Latin beats en funky house sounds.

LatinVillage Volume 8 wordt op 19 maart, tijdens het festival, gelanceerd en ligt vanaf dat moment in de winkels. Voor LatinVillage Volume 8 is er gekozen voor een 2CD. Waar CD1 actuele Latin House tracks bevat, gemixed door D-Rashid, brengt DJ Mauri op CD2 een warme mix van bekende Latin Salsa. D-Rashid en DJ Mauri verzorgden niet alleen de mix voor de nieuwste LatinVillage compilatie, zij maken ook deel uit van de festival line-up.

De organisatie A-Venue Entertainment kondigde reeds eerder aan dat de door Sean Kingston ontdekte zanger Iyaz mee komt varen op de zogenaamde LatinVillage boot. Dit keer met ‘Captain’ D-Rashid als gastheer van het festival. Iyaz, bekend van onder andere zijn nummer één hits: Replay, Solo en So Big, komt de captain crew versterken. De op Virgin Islands geboren artiest, zal exclusief vanuit Los Angeles aanmeren te Rotterdam. De singer-songwriter van Iyaz, J.R. Rotem, heeft ook met artiesten gewerkt als Rihanna, 50 cent, Britney Spears en Rick Ross. Verder bestaat de line-up ondermeer uit Hardwell, Nick & Danny Chatelain, Quintino en The Flexican.

Klik hier voor de volledige tracklisting van Latin Village Volume 8.


related news
comments