LatinVillage bijna uitverkocht! Koop nu de laatste kaarten!

LatinVillage bijna uitverkocht! Koop nu de laatste kaarten!
Vrijdag 25 juni 2010


De zomer gaat echt beginnen bij LatinVillage a.s. zondag! De verkoop van LatinVillage tickets gaat hard en we gaan uitverkopen. Koop in de voorverkoop om teleurstelling te voorkomen, er zijn maar een beperkt aantal kaarten aan de deur!

TICKETS
Tickets voor LatinVillage zijn € 38,75 ex fee en zijn alleen te koop via de A Venue website en bij alle Free Record Shops. Koop geen kaarten op Marktplaats of andere sites, deze worden voor woekerprijzen verkocht en kunnen vals zijn. Alle tickets worden gescand!

TIME-TABLE/PLATTEGROND
Download hier de time-table en plattegrond om alvast de route uit te stippelen voor a.s. zondag!

PENDELBUSSEN
Vanaf station Amsterdam Sloterdijk tot aan de deur van het festivalterrein rijden pendelbussen (retour € 5,-) van 10:30 t/m 23:30 op zondag 27 juni. Plan hier je route.

AUTO
Kom je met de auto dan kan je de auto parkeren (Parkeerkosten €10,-) op de parkeerplaatsen vlakbij het festival terrein volg hiervoor de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Download hier de routebeschrijving. Kijk ook van tevoren op www.vananaarbeter.nl voor recente wegwerkzaamheden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

LOCKERS
Voor je jas, tas, dansschoenen en waardevolle spullen zijn er kluisjes te huur. Als je de sleutel afhaalt, betaal je € 5,- borg. Dit bedrag krijg je, na inlevering van je sleutel, weer terug. De prijs voor de huur van het kluisje is € 6,-. Je kan het kluisje natuurlijk ook met iemand delen.

GEVONDEN VOORWERPEN
Bij de balie van "Lockerbox" kan je terecht voor gevonden voorwerpen.

ETEN EN DRINKEN
Eigen consumpties mogen niet mee naar binnen. Deze zullen bij de ingang worden ingenomen. Binnen zijn voldoende barren en een grote keuze uit verschillende eetgelegenheden.

DIVERS
Deodorant en zonnebrand mogen alleen mee naar binnen als ze in de originele afgesloten verpakking zitten. Alles dat drijfgas bevat mag niet mee naar binnen. Deodorants, parfumflesjes en andere spuitbussen onder druk zullen worden ingenomen bij de ingang. Bij de toiletten kan je terecht voor gel, deo en zonnebrand.

LEGITIMATIE
De minimumleeftijd is 18 jaar. Zorg dat je geldige legitimatie bij je hebt. Een kopie wordt niet als geldige legitimatie gezien.

TWITTER
Volg LatinVillage op Twitter voor updates tijdens het event! Indien je een Twitter account hebt ga dan naar www.twitter.com/1latinvillage of zoek in je Twitter applicatie naar @1latinvillage en volg ons!


related news
comments