LatinVillage Gold Edition aanstaande zaterdag

LatinVillage Gold Edition aanstaande zaterdag
Donderdag 14 oktober 2010

De laatste kaarten zijn hier te koop en een beperkt aantal kaarten aan de deur. De kassa is vanaf 22:00 open op zaterdag 16 oktober.

Wij verwachten grote drukte aan de deur, dus zorg dat je op tijd bent om lange rijen te voorkomen. De deuren van LatinVillage gaan om 22:00 open.

Koop geen kaarten op Marktplaats of bij andere onofficiële verkooppunten. Deze worden voor woekerprijzen verkocht en kunnen vals zijn! Alle kaarten worden aan de deur gescand.


Auto/Parkeergarage
We adviseren je om met het openbaar vervoer naar LatinVillage te komen omdat er maar een beperkt aantal parkeerplaatsen zijn. Als je met de auto komt is er de mogelijkheid om in de parkeergarage te parkeren. Wij hebben met garage Westerpark geregeld dat je daar de hele nacht (tot 8 uur 's ochtends) voor € 10,- kunt parkeren in plaats van € 3,- per uur. Je kunt na aankomst al een uitrijkaart kopen, zodat je bij het naar huis gaan niet meer in de rij staat. Let hierbij goed op de instructies bij de parkeerautomaat.


Openbaar vervoer
De hele nacht zullen er nachtbussen rijden vanaf LatinVillage naar Amsterdam Centraal. Er zullen ook voldoende taxi's zijn om je weer veilig naar huis te brengen.

Check je route met het openbaar vervoer op de website van 9292 OV, en als je met de auto komt, kijk dan even op de website Van A naar Beter.


Routebeschijving
Download hier de routebeschrijving.


Kluisjes
Voor je jas, tas, dansschoenen en waardevolle spullen zijn er kluisjes te huur. Als je een sleutel afhaalt, betaal je € 5,- borg. Dit bedrag krijg je, na inlevering van je sleutel, weer terug. De prijs voor de huur van het kluisje is € 6,-. Je kan het kluisje natuurlijk ook delen met iemand.


Eten & Drinken
Eigen consumpties mag je niet mee naar binnen nemen, deze zullen bij de ingang worden ingenomen. Binnen zijn voldoende bars en er is een grote keuze uit verschillende eetgelegenheden.


Pinnen
Het is ook mogelijk om met PIN je munten af te rekenen. Het is wel raadzaam om cash geld mee te nemen; dit werkt het snelst.


Divers
Alles dat drijfgas bevat mag niet mee naar binnen. Deodorant, parfumflesjes en andere spuitbussen onder druk zullen worden ingenomen bij de ingang. Bij de toiletten kan je terecht voor gel en deo.


Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Zorg dat je een geldige legitimatie bij je hebt.

Tot zaterdag!


related news
comments