Line-up LatinVillage bekend!

Line-up LatinVillage bekend!
Vrijdag 5 februari 2010

Op zaterdag 27 maart vindt voor de vijfde keer LatinVillage Indoor plaats, in de prachtige oude Gashouder op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam. Met vijf verschillende area’s en een indrukwekkende line-up is LatinVillage een must voor de liefhebbers van latin muziek!

De line-up liegt er ook deze keer weer niet om! Op vrijdag 5 februari werd deze live in het FunX radioprogramma WeekendWax bekendgemaakt door LatinVillage resident DJ D-Rashid, die zelf uiteraard ook te zien en te horen is op de komende editie. Hij staat achter de decks op de LatinHouse stage en krijgt daar bijzonder goed gezelschap van de Spaanse topper Jessie Garcia, Mr V de New Yorkse DJ van de hit “put your drinks down” en Grant Nelson, bekend van de mega latinhouse plaat “Cada Vez”.

Traditiegetrouw is LatinVillage weer een lekker eclectische mix van nieuwe en oude latin muziek. Zo is op de StrictlySalsa stage onder andere de Columbiaanse salsa-koning Alberto Caicedoe te bewonderen. Naast de Strictly Salsa en LatinHouse area’s zijn er ook nog een LatinEclectic, een Baltimore Groove en een LatinHouse classics stage.

De gehele line-up van LatinVillage Indoor is te vinden op de vernieuwde site www.a-venue.nl. Daar kunnen ook kaarten aangeschaft worden voor de komende editie.


related news
comments