NIEUW: LatinVillage Radio!

NIEUW: LatinVillage Radio!
Maandag 10 mei 2010

Opwarmen voor het LatinVillage festival met vier speciale radio-uitzendingen. 

LatinVillage is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de populairste festivals van Nederland – ieder jaar komen er duizenden bezoekers af op de lekkere mix van latin en dance, om zich helemaal over te geven aan de zwoele sferen en sexy sounds van dit stijlvolle festival! Op zondag 27 juni is het weer zo ver, dan vindt de zesde editie van het festival plaats op Spaarnwoude Houtrak. Kan je bijna niet wachten tot 27 juni, dan is er heel goed nieuws – Radio Decibel heeft de populaire dj/producer D-Rashid, resident van het festival, gevraagd om de enige echte LatinVillage sounds alvast door de ether te laten knallen!  Vier nachten lang – op zaterdag 5, zaterdag 12, zaterdag 19 en zaterdag 26 juni – neemt LatinVillage van 00.00 tot 04.00 uur de airwaves over...met natuurlijk heel veel sexy latinhouse muziek!

D-Rashid, host van de show, scoorde al exclusieve mixen van dj’s als Nick & Danny Chatelain, David Penn en Jesse Garcia – die straks ook te zien zijn op het festival – om te laten horen in de vier speciale LatinVillage radio-uitzendingen. Daarnaast maakt hij iedere week een Top 10 van de lekkerste latinhouse platen en geeft hij nieuws en updates over het festival. Ook zal hij gast-dj’s in de studio uitnodigen om samen de LatinVillage vibe door de speakers te laten pompen! En natuurlijk zijn er ook kaarten voor het festival te winnen...
Dus: latin lovers zetten in juni op zaterdag de radio aan om alvast helemaal in de LatinVillage sferen te komen...dat worden een paar hele zwoele nachten! LatinVillage radio is te horen via de landelijke frequentie van Radio Decibel. Om de frequentie in jouw gebied te vinden check je de site van Radio Decibel.


related news
comments