Nog 5 weken tot LatinVillage 2011

Nog 5 weken tot LatinVillage 2011
Dinsdag 24 mei 2011

Wat moet je weten over de komende editie van het grootste Latinfestival van Europa?

Nog 5 weken en dan is het zover!!! Iedereen kijkt al reikhalzend uit naar zondag 26 juni, als LatinVillage, het grootste latin-festival van Europa, neerstrijkt op de festivalweide van Spaarnwoude bij Halfweg. Het festival vindt dit jaar alweer voor de zevende keer plaats en is grootser en gevarieerder dan ooit!

Wist je bijvoorbeeld dat...
• ...er dit jaar maar liefst 6 area's zijn?
• ...er 4 overdekt en 2 onder de blote hemel zijn?
• ...er 2 gloednieuwe stages zijn?
• ...dit namelijk DOS van D-Rashid en RAW&LIVE zijn?
• ...je hier gewoon op je hoge hakken naar toe kan lopen, omdat LatinVillage het enige 100% high heel proof festival ter wereld is?
• ...als je moe bent van al het dansen en flaneren, er maar liefst 30 stands met verschillende soorten eten en drinken zijn, waar je even lekker kunt relaxen?

En wist je ook dat...
• ...LatinVillage ook op Twitter te volgen is? Volg @1LatinVillage op Twitter, dan ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes rondom het festival. Laat zelf ook weten of je erbij bent op het festival, door in je eigen tweets de hashtag #latinvillage te gebruiken!
• ...er weer een LatinVillage-compilatie aankomt die zo vet is dat je je vingers er bij af moet likken; een dubbelaar gemixt door D-Rashid & LatinMaster. CD 1 bevat exclusieve nieuwe nummers van D-Rashid en zwoele zomerse latinhouse tracks van o.a. Gregor Salto en Genairo Nvilla; CD 2 is een heerlijke mix van authentieke salsa met flamenco en merengue beats.

En ook handig om te weten:
Het bezoeken van LatinVillage is dit jaar makkelijker dan ooit!

Je kan zonder parkeerstress naar het festival, want vanaf Station Sloterdijk kan je heel eenvoudig met speciaal ingezette bussen naar het terrein pendelen. En het kan nog luxer en relaxter... Via Eventtravel.nl kan je per luxe touringcar naar LatinVillage. Via de site www.eventtravel.nl kan je voordelig je entreeticket en busticket kopen.

Belangrijk
Helaas hebben wij van de gemeente opgelegd gekregen om de aanvangstijd van het festival naar 14:00 uur te wijzigen.


related news
comments